weefselherstel

Weefselherstel is van belang bij letsels aan spieren, ligamenten, huid, … B-E-St micro current staat voor Bio Energie Stimulatie en is een apparaat dat voor een snellere pijnvermindering en sneller weefselherstel. De behandeling maakt gebruik van de pijnloze microcurrent. Door het uitsturen van deze zeer lage stroomsterkte, wordt het ATP, in ons lichaam, immers met 500 à 800% verhoogd.

Wat is ATP in functie van weefselherstel?

ATP is de afkorting voor adenosinetrisfosfaat. Het is een onmisbare lichaamseigen stof die zorgt voor het weefselherstel.

Mijn Ervaringen met BEST in functie van weefselherstel.

Ik gebruikte het toestel voor het eerst in 2012. Ik kreeg het een maand op proef en testte het uit op verschillende van mijn patiënten. Op die manier zag ik gunstige invloed op wondherstel bij Dupuytren patiënten. Zelf had ik last van een spierscheurtje in de hamstrings en na behandeling met BEST waren mijn hamstrings aan de aangetaste zijde soepelder dan aan de niet-aangetaste zijde.

Toepassingsgebieden

De toepasssingsgebieden van B-E-St zijn ontzettend uitgebreid. De therapeutische werking, oa voor de behandeling van pees- en spierletsels en acute en chronische pijn is de belangrijkste.

B-E-St zal tevens een bijdrage leveren tot een snellere en/of  verbeterde:

  • regeneratie van cellen bij wondheling
  • beweeglijkheid
  • locale bloedcirculatie

LOGO_ORIGINAL

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *