Skip to content

BART DETAVERNIER

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen kinesitherapie
 • Handrevalidatie 

Handen…. Ze blijven me boeien, want elke hand is verschillend en ieder moet zijn hand voor specifieke doeleinden kunnen gebruiken.

De voorbije 30 jaar heb ik mij er meer en meer kunnen op toeleggen, dankzij een goede samenwerking met verschillende handchirurgen en de nodige navormingen. Ik streef naar een optimale functionaliteit van de hand en dit in wisselwerking met chirurg, bandagist en niet te vergeten … de patiënt.

CHARLINE MERCKX

KINESItherapeut & DIËTIST

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie  KUL
 • Bachelor voeding- en dieetkunde UCLL
 • Zwangerschapsbegeleiding Lief Portael’  
 • Dry needling 

Hey, ik ben Charline, gek van bewegen, gezond eten en nieuwe dingen leren. Na het behalen van mijn master met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie, volgde ik aansluitend de opleiding voeding en dieetkunde om mijn kennis uit te breiden.

Naast mijn interesse in handrevalidatie, spits ik me het liefst toe op de vrouwelijke gezondheid. Denk maar aan perinatale kinesitherapie, zwangerschapsklachten en pre- en postnatale coaching in beweging en voeding.

 

JONAS VAN GEEL

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie optie sport (KULeuven) 
 • Sportkinesitherapie

Tijdens mijn behandelingen staan de patiënt en een actieve aanpak altijd centraal. Ik ben ervan overtuigd dat revalideren het meest effectief is wanneer er een nauwe samenwerking is tussen therapeut en patiënt. Samen gaan we op zoek naar het meest geschikte revalidatieprogramma dat niet alleen gericht is op het verlichten van symptomen, maar ook op het herstellen van je volledige functie en het optimaliseren van jouw sportprestaties. Dit doen we door het stellen van persoonlijke doelen die we samen op een actieve manier zullen aanpakken!

JANNE DETAVERNIER

KINESITHERAPEUT

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie 
 • Voet en enkelrevalidatie
 • Dry needling 
 • Manuele lymfedrainage a.m. Vodder

Van kleins af aan ben ik al bezig met sporten en bewegen. Stilzitten is niet aan mij besteed. Naarmate ik ouder werd, groeide dan ook de interesse in het menselijk lichaam en op welke manier het in beweging is. Mensen helpen én ondertussen in verbinding staan met sport en beweging was voor mij de ideale combinatie!

In de toekomst zal mijn specialisatie zich richten tot voet- en enkelrevalidatie. Dit is een zeer belangrijk aspect binnen de revalidatie van zowel post-operatieve (sport)letsels alsook van de meer complexe (chronische) klachten die ons belemmeren tijdens het gaan.

KAREN LEPER

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
 • Littekentherapie
 • Pilates

Hoi, ik ben Karen. Ik werk bij Hands@Work enkel als littekentherapeute. Ik volgde hiervoor de opleiding bij Oscare.

Daarnaast werk ik al meer dan 10 jaar met het LPG-toestel. Dat is een vacuümtherapietoestel,  dat een grote meerwaarde biedt in de behandeling van littekens.

Je kan me als enige terugvinden in de Tivolilaan 94 in Mechelen (niet in de M. Sabbestraat).

KAREN TORRES

KINESItherapeut

Hallo, ik ben Karen en kom uit Chili, waar ik een 5-jarige universitaire opleiding genoot als kinesitherapeut. Nadat ik 3 jaar werkte als kinesist in Santiago , besloot ik naar België te komen om een Masterdiploma te behalen. Kort daarna kon ik starten bij Hand@Work.

Ik hou van een gezonde levensstijl en promoot het bij mijn patiënten. Een van mijn passies is bewegen en ik vind het leuk om patiënten daarbij te helpen en hen te begeleiden in hun revalidatie. 

Voor mij is de basis voor een succesvolle revalidatie de betrokkenheid van de patiënt en de actieve deelname aan de behandeling. 

De laatste jaren word ik gefascineerd door de hand. Daarom ben ik een handtherapie-cursus gaan volgen in Barcelona. Ik vind de hand boeiend omwille van het ingenieus anatomisch systeem. 

En bovenal, je hebt je handen continu nodig!