Skip to content

BART DETAVERNIER

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen kinesitherapie
 • Handrevalidatie 

Handen…. Ze blijven me boeien, want elke hand is verschillend en ieder moet zijn hand voor specifieke doeleinden kunnen gebruiken.

De voorbije 30 jaar heb ik mij er meer en meer kunnen op toeleggen, dankzij een goede samenwerking met verschillende handchirurgen en de nodige navormingen. Ik streef naar een optimale functionaliteit van de hand en dit in wisselwerking met chirurg, bandagist en niet te vergeten … de patiënt.

CHARLINE MERCKX

KINESItherapeut & DIËTIST

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie  KUL
 • Bachelor voeding- en dieetkunde UCLL 

Hey, ik ben Charline, gek van bewegen, gezond eten en nieuwe dingen leren. Na het behalen van mijn master met afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie, volgde ik aansluitend de opleiding voeding en dieetkunde om mijn kennis uit te breiden. Ondertussen is het mijn passie geworden om elke patiënt te begeleiden naar het pijnvrij bewegen en het terugwinnen van volledige functionaliteit.

Bij mij kan je terecht voor algemeen musculoskeletale klachten, sportblessures, perinatale kinesitherapie en lymfedrainage.

YANNICK LAHOUSSE

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (UGent)
 • Manuele therapie (IMFT)
 • Dry needling 

Een gevarieerde patiëntenpopulatie met elk hun verhaal en problematiek, daar ga ik elke dag met plezier voor aan de slag. Na mijn masteropleiding in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, volgde ik nog een opleiding manuele therapie (IMFT) en dry needling. Van hieruit groeide mijn bijzondere interesse voor het schoudergewricht, waar ik op regelmatige basis bijscholingen en symposia voor volg.

Ik kijk er alvast naar uit om u te begeleiden bij het nastreven van uw hulpvraag/persoonlijke doelen en herstelproces. 

JANNE DETAVERNIER

KINESITHERAPEUT

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie 
 • Voet en enkelrevalidatie 

Van kleins af aan ben ik al bezig met sporten en bewegen. Stilzitten is niet aan mij besteed. Naarmate ik ouder werd, groeide dan ook de interesse in het menselijk lichaam en op welke manier het in beweging is. Mensen helpen én ondertussen in verbinding staan met sport en beweging was voor mij de ideale combinatie!

In de toekomst zal mijn specialisatie zich richten tot voet- en enkelrevalidatie. Dit is een zeer belangrijk aspect binnen de revalidatie van zowel post-operatieve (sport)letsels alsook van de meer complexe (chronische) klachten die ons belemmeren tijdens het gaan.

KAREN LEPER

KINESItherapeut

 • Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
 • Littekentherapie
 • Pilates

Hoi, ik ben Karen. Ik werk bij Hands@Work enkel als littekentherapeute. Ik volgde hiervoor de opleiding bij Oscare.

Daarnaast werk ik al meer dan 10 jaar met het LPG-toestel. Dat is een vacuümtherapietoestel,  dat een grote meerwaarde biedt in de behandeling van littekens.

Je kan me als enige terugvinden in de Tivolilaan 94 in Mechelen (niet in de M. Sabbestraat).