Kinesitherapeuten praktijk in Mechelen
  • De betaling gebeurt steeds cash, met bankcontact of sinds kort via de app van Payconiq. Het getuigschrift bestemd voor de mutualiteit zal pas meegegeven worden na betaling.

23944569_s

 

  • WIJ ZIJN NIET TOEGETREDEN TOT DE WURGCONVENTIE VAN 2017 . Deze niet-toetreding gaat in op 01/04 en verloopt eind 2017. Het ereloon bedraagt 25€ voor een behandeling in het kabinet en 27€ voor een behandeling thuis. Dit zijn de tarieven die  onze beroepsorganisatie adviseert. U zal hierdoor mogelijks enkele euro’s minder terugtrekken van uw ziekenfonds. Afhankelijk van uw verzekeringsstatus zal er een correctie worden toegepast. Het is echter minister Maggy De Block, die bepaalde dat u minder terugbetaald krijgt. Want zij besliste éénzijdig dat patiënten van gedeconventioneerde kinesitherapeuten minder terugbetaling krijgen. Dit in tegenstelling tot artsen en tandartsen, waar de terugbetaling van gedeconventioneerden gelijk is aan de terugbetaling van geconventioneerden. WE BLIJVEN VECHTEN VOOR EEN GOEDE CONVENTIE MET EEN AANVAARDBAAR LOON EN GOEDE TERUGBETALING VOOR DE PATIENTEN. We hopen dat het kabinet en de mutualiteiten voor 2018 wel hun verantwoordelijkheid zullen opnemen !
  • Patiënten hebben recht op een verhoogde terugbetaling als ze genieten van een beschermingsmaatregel omwille van een laag gezinsinkomen.
  • In specifieke situaties (na een heelkundige ingreep) kan er een hoger terugbetalingsbedrag betaald worden de eerste drie maanden na de ingreep.
  • Bij F-a, F-b en E-pathologiëen wordt een nummer aangerekend voor het bijhouden van uw dossier. Dit kost 30,23€ en wordt volledig terugbetaald door de mutualiteit.
  • Een overzicht van de terugbetalingen door het ziekenfonds vind je in je elektronisch dossier.
  • U kan gedetaileerde informatie ivm tarieven vinden op http://riziv.fgov.be

 

 

Betalen kan met Payconi

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.